Työ ja harrastukset

 

Työ

Toimin Teollisuusliiton aluetoimitsijana Pirkanmaalla. Työtehtäväni on auvustaa luottamusmiehiä, työsuojeluvaltuutettuja, jäseniä ja ammattiosastoja kaikissa jäsenyyteen, sekä työ ja palkkaehtoihin liittyvissä kysymyksissä. 

Ennen nykyistä työtäni toimin päätoimisena pääluottamusmiehenä Sandvikin Tampereen tehtaalla. Tamperelaiset taitavat tuntea Sandvikin vieläkin paremmin entisellä Tampellasta periytyvällä nimellä Tamrock. Kallioporauslaitteita valmistavassa tehtaassa pääluottamusmiehenä toimiminen avasi näköalapaikan Suomalaisen koneenrakennuksen ja vientiteollisuuden ytimeen.Toimin myös Sandvikin EWC (European Works Council) kokousedustajana. EWC on eurooppalainen yritysneuvosto jonka tarkoitus on antaa työntekijöille mahdollisuus vaikuttaa työtään koskevaan päätöksentekoon.

 

Luottanustoimet ja järjestötyö

Toimin Tampereen kaupungin varavaltuutettuna ja rakennus ja ympäristöjaoston jäsenenä, sekä yhdyskuntalautakunnan varajäsenenä.

Toimin myös ay-toimihenkilöiden valtuuston puheenjohtajana.

Harrastukset

Metsästästys

Työelämää tasapainottamassa ovat harrastukseni moottoripyöräily sekä metsästys. Metsästyksessä apurina häärii karkeakarvainen mäyräkoira Alma.


Moottoripyöräily

Moottoripyöräily ja autourheilu ovat olleet aina lähellä sydäntäni. 


Virheitäkin sattuu

Ylinopeus ei ole milloinkaan puollusteltavissa, mutta kun tekee asioita intohimolla niin joskus sattuu myös virheitä. Itselleni virhe sattui 17.7.2020 moottoriten päässä, ajaessani Turusta Tampereelle. Moottoritien päättyessä ohitustilanteessa nopeuteni nousi hetkellisesti yli suurimman sallitun nopeuden. Sain tapahtuneesta tuomion liikenteen törkeästä vaarantamisesta ja seuraumukseksi 60 päiväsakkoa. Olen tapahtumasta todella pahoillani. Kannustan kaikkia panostamaan turvalliseen liikkumiseen.  

 

Aate

Työväen puolesta

  


European